Surf naar

WeMedia

Case: Coca Cola Light “PIMP MY…”

Coca Cola Light “PIMP MY…”: een interessante case van Sanoma Advertising!

 

cola light case

 

Doel

“Coca-Cola light wilde zich duidelijker associëren met fashion. Men wilde de awareness van de bestaande Coca-Cola light puppets verhogen en de puppets positioneren als een representatie van het merk Coca-Cola light en als fashion lovers & specialisten ter zake.”

sanoma cola light case 

Aanpak 

“Coca-Cola light wenste de meer alledaagse fashion lovers naar zich toe te trekken en zich te richten tot de dagdagelijkse, praktische en toegankelijke fashion attitudes.
Dit hebben ze verwezenlijkt door een partnership aan te gaan met het merk Flair, dat perfect past binnen het DNA van Coca-Cola light.Binnen dit partnership werd een volledig nieuwe rubriek opgericht “How to customize your accessories/clothes/….” die maandelijks verschijnt in het magazine en op de site van Flair. Hierin wordt elke maand een ander kledingstuk of accessoire op een hippe manier omgetoverd tot een nieuw fashion item. 

 

cola light

De lezeres wordt aangespoord om zelf aan de slag te gaan met handige tips van de Coca-Cola light puppets. Online kunnen ze het volledige ‘Do It Yourself’ proces volgen aan de hand van een leuke video.”

 

 

Meer info op de nieuwe site van Sanoma Advertising!

Print Friendly, PDF & Email