Surf naar

WeMedia

Dag Allemaal wordt 30

Dag Allemaal wordt 30, en dat moet gevierd worden! Dag Allemaal is nog steeds marktleider met een marktaandeel van 35 % en dit al 26 jaar lang ! Met wekelijks 1,5 miljoen lezers heeft Dag Allemaal het hoogste aantal vrouwelijke lezers én is het ook het blad met het meeste aantal mannelijke lezers van Vlaanderen. Op 29 april ligt er een extra dik feestnummer in de winkel , met redactioneel ondermeer het allereerste dubbelinterview van Bart De Wever en zijn moeder, het eerste solo-interview met de heer Clijsters alias Bryan Lynch, interview met Edouard Vermeulen van Natan en nog veel meer.
 
Dat De Persgroep Publishing blijft geloven in een mooie toekomst voor print, bewijzen de investering in kwalitatiever witter papier en een opfrissing van de layout en het logo van Dag Allemaal.
 
Een gloednieuwe TV campagne (klik hier) van de hand van het reclamebureau Prophets toont waar Dag Allemaal voor staat: herkenbare verhalen die iedereen wil lezen en die telkens opnieuw stof zijn tot gesprek. Er staat ook een marketingactie op het programma met een exclusieve CD collectie van Vlaamse artiesten. Op 28 december wordt het feestjaar afgesloten met een Clouseau-show in het Sportpaleis.

Print Friendly, PDF & Email