Surf naar

WeMedia

DAT BELGIUM: start audits 2020

Digital Ad TrustUitgevers en bedrijven die het kwaliteitslabel DAT voor hun site willen ontvangen, kunnen vanaf nu hun aanvraag voor een audit indienen. Tegen 6 maart moeten de gegevens worden ingezonden op www.digitaladtrust.be

Lees ook: UBA en WE MEDIA lanceren Digital Ad Trust Belgium

Het wordt uitgereikt aan kandidaten die na een audit kunnen voldoen aan de opgelegde vereisten op het vlak van brand safety, viewablity, ad fraud, user experience & data protection. DAT Belgium is een kwaliteitslabel dat adverteerders garanties biedt over de kwaliteit van de site waarop ze investeren. Dit label is vorig jaar gelanceerd en een initiatief van de federaties UBA (adverteerders) en WE MEDIA (uitgevers).

Momenteel zijn 6 sites van Belgische uitgevers al gelabeld voor display. 9 andere sites hebben een aanvraag ingediend en worden momenteel geauditeerd. Na deze golf volgen er nog 3: in mei, september en november.

Aanvraagperiodes DAT Belgium 2020

Alle info over DAT en de concrete deadlines voor het aanvragen van een audit vindt u op www.digitaladtrust.be.Ook de gesprekken voor de ontwikkeling van een videolabel zijn opgestart. Aan de zijde van de media werken WE MEDIA en VIA, de regies van de audiovisuele media, daarvoor samen.

Lees ook:

Print Friendly, PDF & Email