Surf naar

WeMedia

Finalisten StuMPA gekend

Respectievelijk 9 en 7 studenten vaardigen Luca School of Art Ghent en Haute Ecole Louvain en Hainaut af in de finale van de StuMPA. In totaal mogen 19 studenten hun ingestuurd werk op 30 maart in de Sanoma arena in Mechelen verdedigen, in het kader van de Young Creatives Day. De winnaars van de Gold en Silver mogen naar het Internationaal Reclamefestival in Cannes.

Intussen is de StuMPA, de Student Magazine Print Award, aan zijn 9de editie toe. In de eerste ronde boog de jury zich over de meer dan 90 ingestuurde magazineadvertenties. Vooral Luca School of Art Ghent en Haute Ecole Louvain en Hainaut scoorden daarbij, maar ook Saint-Luc Liège en Sain-Luc Bruxelles zijn goed voor finalisten.

Luca School of Art Ghent (prof. Anneke Rombaut)

– Evi Bevers

– Aaron Denolf

– Jarne Eetesonne

– Mike Kleijnen

– Elise Landuyt

– Louise Maeyaert

– Zoë Sileghem

– Jana Van Oerle

– Lukas Vos

Haute Ecole Louvain en Hainaut (HELHa) (prof. Isabelle Hubinon)

– Lauric Beugnies

– Maïté Cauchies

– Victoria Chaour

– Madison Hricak

– Nathan Mbouebe

– Aurore Nottebaere

– Romane Spataro

Saint-Luc Liège (prof. Marie Cannella & Vincent Albert)

– Lucie Lebailly

– Chloé Moreau

Saint- Luc Bruxelles (prof. Philippe Lepinois)

– Erika De Jesus Paredes

 

De jury bestond uit 3 creatieven: Sam De Win (Prophets), Marie-Laure Cliquennois (TBWA) en Nicolas Gaspart (DDB);  1 docent van de deelnemende scholen: Joseph Daulne (ESA Saint-Luc Liège);  2 journalisten van de vakpers: Astrid Jansen (PUB) en Damien Lemaire (MM – voorzitter); 3 vertegenwoordigers van de uitgevers-leden van Febelmag: Isabelle Van Iseghem (Roularta), Katrien Willems (de Persgroep-Medialaan) en Thierry Hottat (Produpress).

 

Afspraak op 30 maart bij Sanoma (Mechelen) in het kader van de Young Creatives Day voor de verdediging door de studenten.

Zin in meer?

Print Friendly, PDF & Email