Surf naar

WeMedia

Humo’s Comedy Cup 2014

Wat hebben William Boeva, Bart Cannaerts en Gunther Lamoot gemeen? Of Wouter Deprez, Nigel Williams en Raf Coppens?
 
Behalve dat het keigeestige comedians en gevestigde waarden op tv en in de theaterzalen zijn, hebben ze ook één voor één Humo’s Comedy Cup gewonnen (*).
 
Maar er moeten nog méér klasbakken zijn: daarom gaat Humo dit najaar voor de tiende keer op zoek naar Vlaanderens grootste comedytalent.
 
In een eerste fase richt Humo zich tot alle beginnende comedytalent in Vlaanderen. Wie zich geroepen voelt, kan zich vanaf juni via casting of video inschrijven. In oktober volgen de preselecties in heel Vlaanderen, telkens in bekende comedycafés, zoals Trefpunt in Gent en Barcode in Leuven. De grote finale van Humo’s Comedy Cup vindt plaats op 10 december in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.
 
Vanaf oktober wordt het grote publiek warm gemaakt om Vlaanderens nieuwste humoristische talent te volgen. Humo schakelt ex-winnaars in en zorgt voor een uitgebreide redactionele omkadering in het weekblad en via de website, Twitter en Facebook.
 
Humo zoekt voor de Comedy Cup nog een exclusieve sponsor, die naar believen kan inhaken op alle communicatie met printadvertenties, displays, newsletters, mailings, preroll, sociale media en PR, zowel interactief als evenementgewijs. Voor het sponsorbedrag van € 30.000 werkt Humo Media voor u een weergaloze campagne uit. Precies op maat van uw communicatiedoelstellingen. Meer info? Contacteer bram.vandenbroeck@humo.be (02/303.34.77).
 
(*) In respectievelijk 2012, 2007, 2005, 2003, 2000 en 1999.

Print Friendly, PDF & Email