Surf naar

WeMedia

Magazines voor creatieven: 8 ontdekkingen

Elke creatief moet op z’n minst een aantal abonnementen op inspirerende magazines lopen hebben. Van kunst tot design, over reizen en cultuur. Na de vijf klassiekers is het nu de beurt aan 8 verrassende bladen. Onze ontdekkingen op een rijtje!

The Happy Reader
The Happy Reader is uniek in z’n soort voor wie geïnspireerd, geïnformeerd en geëntertaind wil worden over boeken en lezen. Het magazine valt op door z’n prachtige typografie en wordt zo een designobject op zich. Elk nummer deelt twee delen: een diepte-interview met een boekenwurm en een analyse van een klassieker uit de wereldliteratuur.

www.thehappyreader.com

Lagom
Lagom brengt verhalen over mensen die van hun passie hun beroep hebben kunnen maken en die zo een evenwicht hebben tussen hun privé en professioneel leven. Het verschijnt twee keer per jaar.

www.readlagom.com

Another Escape
Another Escape is een ‘outdoor lifestyle & creative culture publication’. Het brengt verhalen van mensen met een inspirerende manier om in het leven te staan, zowel op het vlak van ‘ontdekken’ als van innovatie. Een aanrader.

www.anotherescape.com

Kinfolk
Hoe je leven vereenvoudigen, mensen rond je binden en meer tijd met vrienden en familie doorbrengen? Een vraag die velen onder ons zich wellicht al gesteld hebben. Kinfolk biedt het antwoord als ‘slow lifestyle magazine’. Het heeft internationale edities in Japan, China, Zuid-Korea en Rusland.

www.kinfolk.com

The Gourmand
De titel verraadt het al: The Gourmand verheft het culinaire tot een kunst. Het valt op door z’n vormgeving en brengt niet alleen recepten, maar ook info over nieuwe restaurants, cafés en ingrediënten.

http://thegourmand.co.uk

Weapons of Reason
Een zicht geven op de wereldwijde problemen die onze planeet in de ban houden, dat doet Weapons of Reason. In elk nummer staat een thema centraal dat wordt uitgespit in drie delen: het verleden, het heden en de toekomst.

http://weaponsofreason.com

Dirty Furniture
Dirty Furniture is een nieuw halfjaarlijks magazine. Het focust op de relatie tussen mensen en de zaken waarmee ze leven. Het wil design zo op een hele andere manier voorstellen en ziet het als vertrekpunt voor verhalen over politiek, geschiedenis en technologie.

http://dirty-furniture.com

Standart
Standart is een magazine over de koffiecultuur. Maar uiteraard is het veel meer dan dat. Het brengt in elk nummer meer dan 100 pagina’s vol prachtige verhalen over de mensen die koffie maken. Een magazine om rustig een kopje bij te drinken…

http://standartmag.com

 

Lees ook: Magazines voor creatieven: De Klassiekers

Print Friendly, PDF & Email